Zonder Javascript functioneert deze website niet. Schakel Javascript in in uw browserinstellingen.
 • Vrijwillige Senioren Voorlichters gevraagd

  Het Bolwerk afdeling Senioren Voorlichting
  Plaats: Dokkum (Dokkum) - Noardeast-Fryslân
  Voor deze vacature moet je minimaal 21 jaar zijn.
  Ondersteuning bieden, een luisterend oor of meedenken in bepaalde situaties. Dit zijn enkele taken van de seniorenvoorlichter. Is dit iets voor u?

  Wat gaat u doen als seniorenvoorlichter?
  U gaat telefonisch in gesprek met de senior(en) en als dat nodig is gaat u op huisbezoek. U verstrekt informatie en advies en waar nodig biedt u ondersteuning bij doorverwijzing. Naast de huisbezoeken neemt u deel aan meerdere overleggen. De vrijwilligers denken in teamverband mee  over de verbetering van ondersteuning en informatievoorziening aan senioren.

  Komt u helpen?
  Heeft u affiniteit met de doelgroep?  Inlevingsvermogen en een goed luisterend oor? Dan zijn wij op zoek naar u!
  Wij bieden: een korte training (sociale kaart, gesprekstechnieken), begeleiding door de coördinator en een vergoeding van telefoonkosten buiten uw bundel en reiskosten buiten uw eigen woonplaats.
  Steeds meer senioren blijven langer thuis wonen en willen  zo lang mogelijk zelfredzaam blijven. Stichting Welzijn Het Bolwerk wil in samenwerking met de gemeente Noardeast-Fryslân de eigen kracht van de senioren versterken. Voor senioren is dit niet altijd makkelijk. Door middel van telefonisch en/of een huisbezoek ondersteunt u de senior vanuit "Seniorenvoorlichting". 

  Het doel van seniorenvoorlichting is om de ouderen informatie en voorlichting te geven over alle mogelijkheden die er zijn om langer plezierig  thuis te blijven wonen. Het eerste gesprek is altijd telefonisch. Samen met de oudere bepaalt u of een huisbezoek gewenst is. 



  Heeft u belangstelling voor deze vacature? Klik dan hieronder op de knop.
  Terug naar vacaturebankLink kopieren