• Vrijwillige Senioren Voorlichters gevraagd

  Het Bolwerk afdeling Senioren Voorlichting
  Plaats: Dokkum (Dokkum) - Noardeast-Fryslân
  Categorie: Zorg en Welzijn
  Ondersteuning bieden, luisterend oor of meedenken in bepaalde situaties. Dit zijn enkele taken van de seniorenvoorlichter. Misschien is dit iets voor u??

  Wat ga je doen als seniorenvoorlichter?
  U gaat op huisbezoek bij de doelgroep en gaat met ze in gesprek. Voor dit gesprek is er een checklist, dit is de leidraad van het gesprek. U verstrekt informatie en advies en waar nodig biedt u ondersteuning. Naast de huisbezoeken neemt u deel aan meerdere overleggen en wordt er gevraagd dat u meedenkt over de verbetering van zorg aan senioren.

  Kom je helpen?
  Heeft u affiniteit met de doelgroep? Een gezonde dosis aan inlevingsvermogen en een goed luisterend oor? Dan zijn wij op zoek naar u!
  Wij bieden: een korte training (sociale kaart, gesprekstechnieken), begeleiding door coördinator en een vergoeding van reiskosten buiten uw eigen woonplaats.
  Steeds meer senioren blijven langer thuis wonen en moeten zo lang mogelijk zelfredzaam blijven. Stichting Fundament welzijn Het Bolwerk wil in samenwerking met de gemeenten NoardEast-Fryslân en Dantumadiel de eigen kracht van de senioren versterken. Voor de senioren is dit niet altijd makkelijk en is er hulp nodig. U kunt deze hulp bieden door op huisbezoek te gaan in het kader van "Seniorenvoorlichting". Om de huisbezoeken voort te zetten zijn wij op zoek naar vrijwillige seniorenvoorlichters.

  Momenteel worden de gesprekken telefonisch gehouden vanwege de Coronamaatregelen. Na de zomervakantie hopen we weer op huisbezoek te kunnen.


  Heeft u belangstelling voor deze vacature? Klik dan hieronder op de knop.
  Terug naar vacaturebank