Zonder Javascript functioneert deze website niet. Schakel Javascript in in uw browserinstellingen.
 • Vrijwillige jongerencoaches gezocht!

  Wender
  Locatie: Dokkum
  Plaats: Leeuwarden (Ljouwert) - Leeuwarden
  Categorie: Zorg en Welzijn
  Voor deze vacature moet je minimaal 18 jaar zijn.
  Als coach binnen Kamers met Kansen, ondersteun je de jongere bij allerlei zaken. Jongeren vragen o.a. ondersteuning in het bijhouden van hun administratie, hoe om te gaan met stress of somberheid, omgang met anderen of hoe gezond te leven. Door de jongere op inspirerende wijze te coachen, wordt hij/zij gedurende het traject bij Kamers met Kansen steeds zekerder en zelfstandiger.

  Om een vertrouwensband op te bouwen, spreek je de jongere de eerste 6 tot 9 maanden tweewekelijks persoonlijk. Daarnaast is er contact via mail, telefoon of app. Ook onderhoud je contact met school en eventuele andere betrokkenen.

  Vanuit Kamers met Kansen worden de coaches individueel ondersteunt door de coördinator. Er vinden daarnaast meerdere keren per jaar trainingen en bijeenkomsten plaats voor de vrijwilligers
  Ieder mens verdient een veilig eigen leven. Wender biedt hulp bij opvang en ondersteuning om een positieve wending aan het leven te geven. Een eigen plek. Weg van huiselijk geweld. Weg van dak- of thuisloosheid. Wender biedt veiligheid, rust en structuur. Zodat cliënten weer vooruit kunnen kijken, durven te dromen, de draad weer oppakken en zelf weer de touwtjes van hun eigen leven in handen nemen. Hoe moeilijk dat soms ook is. Wender is er voor haar cliënten.
  Kamers met Kansen richt zich op studerende jongeren tussen de 18 en 25 jaar in een instabiele thuissituatie. Via Kamers met Kansen gaan ze, onder begeleiding van een vrijwillige coach, zelfstandig wonen in één van onze kamers in Leeuwarden, Drachten, Heerenveen, Sneek of Dokkum. Jongeren vinden daardoor de rust om hun studie weer goed op te pakken. Als coach begeleid je de jongere op zijn/haar weg naar zelfstandigheid. Een traject bij Kamers met Kansen duurt ongeveer een jaar.
  Heeft u belangstelling voor deze vacature? Klik dan hieronder op de knop.
  Terug naar vacaturebankLink kopieren