• PR-vrijwilliger in de regio Dokkum / NO-Fryslân (enkele uren per week)

  Vier het Leven
  Locatie: NO-Fryslân
  Plaats: Dokkum (Dokkum) - Noardeast-Fryslân
  Categorie: Cultuur
  Doel van de functie:
  Het doel van de functie is om de naamsbekendheid van Vier het Leven te verbeteren om zo meer ouderen kennis te laten maken met de activiteiten van Vier het Leven en vrijwilligers te werven. Vier het Leven is ook altijd op zoek naar meer donateurs, bedrijven, serviceclubs en lokale fondsen die Vier het Leven willen steunen.

  Wat vragen wij:
  Als PR-vrijwilliger ben je initiatiefrijk, creatief, representatief, maatschappelijk betrokken en
  communicatief sterk. Het is belangrijk dat je de weg in de regio goed kent voor wat betreft het
  bereiken en informeren van ouderen.

  De taken zijn divers. Deze hoeven niet onder één persoon te vallen.
  - Je legt contact met de diverse zorginstellingen en ouderenbonden
  - Je onderhoudt contacten met de lokale pers.
  - Je geeft voorlichting over Vier het Leven op bijeenkomsten, seniorenmarkten, beurzen etc.
  - Je legt contacten vast in het web-based systeem van Vier het Leven.
  - Op incidentele basis neem je deel aan een Vier het Leven-uitje.

  Wat bieden wij?
  Wij bieden een zelfstandige en uitdagende vrijwilligersfunctie binnen een enthousiaste groep
  vrijwilligers. Je krijgt de kans om je kennis en ervaring op het gebied van PR te ontwikkelen. Daarnaast ga je aan de slag in een inspirerende omgeving waarin je veel nieuwe contacten kunt leggen. Jaarlijks is er een bijeenkomst met collega’s uit het hele land. De regiocoördinator is je aanspreekpunt.

  Interesse?
  Heb je interesse in deze vrijwilligersfunctie, voldoe je aan bovenstaand profiel en wil je een bijdrage leveren aan het werk van Vier het Leven? Neem dan contact met ons op via een registratie als vrijwilliger.
  Mensen die een hoge leeftijd bereiken, zitten veelal alleen thuis. Veel ouderen verliezen zo gaandeweg het contact met anderen, met de maatschappij, met het leven.

  Stichting Vier het Leven zet zich in om die verbinding te herstellen. Dit doen we door ouderen persoonlijk te begeleiden naar theater, film, concert en museum. Wij nemen de drempels weg die hen tegenhouden om de deur uit te gaan.

  De kracht van Vier het Leven zit in de menselijke aanpak, de persoonlijke aandacht. Gasten worden persoonlijk opgehaald en weer thuisgebracht door vrijwillige gastheren en gastvrouwen. Zij zijn allen cultuurliefhebbers en bieden de ondersteunende arm en individuele aandacht die nodig is om samen te kunnen genieten. Begeleiding, vervoer, entree en consumpties zijn inbegrepen in de prijs van de arrangementen. Samen helpen we ouderen weer op weg naar nieuwe belevenissen. Om naar uit te kijken, mee te maken en nog lang van na te genieten. Immers, wie meedoet blijft meetellen.

  Meer informatie nodig? Zie onze website www.4hetleven.nl.
  Heeft u belangstelling voor deze vacature? Klik dan hieronder op de knop.
  Terug naar vacaturebank