• Postbode

  Het Bolwerk afdeling Mienskipswurk
  Locatie: Dokkum
  Plaats: Dokkum (Dokkum) - Noardeast-Fryslân
  Categorie: Divers
  De afdeling Mienskipswurk van stichting Welzijn Het Bolwerk is op zoek naar:

  2 postbodes (op vrijwillige basis)

  De belangijkste taak van de postbode is het rondbrengen van folders en nieuwsbrieven in verschillende wijken in Dokkum. De frequentie daarvan is 1x per 2 weken.
  Samen met de inwoners van Noordoost-Friesland geeft stichting Welzijn Het Bolwerk invulling aan zorg en welzijn nieuwe stijl. We leggen verbindingen, we brengen mensen in beweging. Onze inzet? Leefbaarheid en sociale samenhang in de wijken en dorpen.

  We horen het steeds vaker. ‘Dat kunnen we zelf!’ En soms helpt een steuntje in de rug om mooie ideeën, wensen en plannen sneller uit te voeren. Onze mienskipswurkers leggen de juiste verbindingen en zetten mensen en organisaties in beweging.

  Zorg, hulp, wonen, dorps- of buurtactiviteiten. De beste ideeën en oplossingen vinden we altijd dicht bij huis. Maar waar precies? Hoe leg ik de juiste contacten? Hoe breng ik initiatieven op gang en voorkom ik dat ze vastlopen?

  Mienskipswurk is er voor jong en oud. Want iedereen telt mee. Hoe zorgen we ervoor dat jong en oud elkaar verstaan? Hoe geven we iedereen een passende plek in het dorp of in de wijk? Ideeën genoeg. Mienskipswurk legt verbindingen en zet alles in beweging voor onderling begrip en samenwerking.

  We maken elkaar sterk! Signaleren we in een dorp of wijk ontwikkelingen of problemen waar meer mensen last van hebben, dan kijken we samen naar preventiemaatregelen. We hebben er de kennis voor in huis. Oplossingen zijn er vaak sneller dan je denkt. Als je er samen de schouders onder zet.

  Heeft u belangstelling voor deze vacature? Klik dan hieronder op de knop.
  Terug naar vacaturebank