• Meerdere vrijwilligers gezocht

  Kringloopwinkel De Fugelpits
  Locatie: Kringloopwinkel Fugelpits
  Plaats: Dokkum (Dokkum) - Noardeast-Fryslân
  Categorie: Divers
  De kringloopwinkel kan de hulp van meerdere vrijwilligers gebruiken! 
  Er worden verschillende talenten gevraagd.
  Vind je werken achter de kassa leuk?
  Wil je helpen met het uitsorteren van het textiel en de kleding?
  Ben je meer een type om gastheer/vrouw te zijn? En dan misschien ook in de kantine te helpen?
  Ben je meer het creatieve type en wil helpen met de decoratie?
  Of wil je echt aanpakken en de handen uit de mouwen steken bij het uitsorteren van oud papier en oud ijzer bij onze recycle afdeling?
  Of ben jij misschien de chauffeur die op het busje wil rijden (rijbewijs B) en ook wil helpen sjouwen met meubels en spullen die we ophalen.
  Ook zoeken we nog handige handjes voor timmerwerk en het afwerken van plafonds en muren.
  En voor degene die erg graag buiten werken: om de winkel heen is nog een buitenterrein met wat groen dat ook onderhouden moet worden.

  Je kunt na een tijdje ook weer je activiteit ruilen, als je iets nieuws wilt proberen. De vrijwilligers worden begeleid. Per afdeling is er regelmatig een overleg en 1 keer per jaar is er een groot algemeen overleg met iedereen. Werktijden zijn in overleg. De kringloopwinkel werkt met een proeftijd van een maand.
  Houd er rekening mee dat je geen reiskostenvergoeding krijgt. Dus in de buurt wonen is handig!
  Omdat het een hele klus is om de financiën rond te krijgen om ons werk bij de Vogelkustasiel de Fugelpits te kunnen blijven doen zijn we in 2015 een kringloopwinkel begonnen. Alhoewel we ons enorm gesteund voelen door donateurs en giften die van tijd tot tijd binnen komen, was het niet genoeg om de boel draaiende te houden. Een kringloop leek ons een goed idee om 'het gat te dichten.'
  Ook een kringloopwinkel runnen is natuurlijk veel werk, maar gelukkig zijn ook daar veel vrijwilligers die er met ons een mooie winkel van maken. Alle winst die hier gemaakt wordt is volledig bestemd voor het helpen van de zieke en gewonde dieren bij de Fûgelpits! 

  Heeft u belangstelling voor deze vacature? Klik dan hieronder op de knop.
  Terug naar vacaturebank