• Medewerker Vrijwilligerssteunpunt

  Het Bolwerk afdeling Vrijwilligerssteunpunt
  Locatie: Zuiderschans 10
  Plaats: Dokkum (Dokkum) - Dongeradeel
  Categorie: Zorg en Welzijn
  Het Vrijwilligerssteunpunt gaat het team van vrijwillige medewerkers uitbreiden. Vind je het leuk om met mensen in gesprek te gaan? Ben je handig met de computer en social media? Ben je ongeveer 7 uur in de week beschikbaar?
  Dan zoeken we jou!
  Het VSP is onderdeel van Stichting Welzijn Het Bolwerk. De nieuwe medewerker vervult receptiewerkzaamheden en wordt tevens ingezet bij het onderhouden van de vacaturebank van het Vrijwilligerssteunpunt. Hiertoe heeft hij of zij contact met vrijwilligersorganisaties en aspirant-vrijwilligers
  Werktijden: dinsdagochtend en donderdagochtend.
  Welke kennis of vaardigheden zijn nodig?
  Je vindt het leuk om mensen van allerlei komaf een gevoel van welkom te geven. Je kunt goed omgaan met de computer. Je bent klantgericht, dienstverlenend, organisatorisch, secuur en collegiaal. Het is handig als je al wat kennis hebt van maatschappelijke dienstverlening.
  Je beschikt over een luisterend oor, een probleem- analytisch vermogen en je kunt samenwerken.
  Je hebt integriteit hoog in het vaandel staan.
  Lijkt dit je iets? Reageer en wij sturen je meer informatie over de inhoud van deze vrijwilligersfunctie.
  Het Steunpunt biedt gerichte ondersteuning aan (aspirant)-vrijwilligers en (startende)vrijwilligersorganisaties in de gemeenten Dongeradeel en Dantumadiel.

  Via een online vacaturebank kunnen vrijwilligers kiezen om direct contact op te nemen met de organisatie of om een gesprek aan te vragen met een medewerker voor extra informatie om op die manier een juiste match te vinden.

  Het Steunpunt geeft verder advies, ondersteuning, scholing en deskundigheidsbevordering aan vrijwilligers en organisaties.
  Heeft u belangstelling voor deze vacature? Klik dan hieronder op de knop.
  Terug naar vacaturebank