• Gastvrouwen of gastheren

  Waddenbelevingscentrum Holwerd
  Locatie: De kerk naast 't Sintrum aan de Elbasterwei 1
  Plaats: Holwerd (Holwert) - Noardeast-Fryslân
  Categorie: Divers
  Wie wil meewerken in ons enthousiaste team vrijwilligers? Er is plaats voor nieuwe gastvrouwen en gastheren die het leuk vinden om bezoekers te ontvangen en om koffie of thee te schenken. Voor deze functie heb je geen grote achtergrondkennis nodig over het waddengebied. Je krijgt extra informatie over de onderwerpen die uitgestald staan. En we werken samen dus niet alleen.

  We bieden een gezellige werksfeer, leuke vrijwillige collega's en goede begeleiding.
  Je werkt met een leuke gezellige club, je werkt altijd samen met andere vrijwilligers. De werktijden zijn in overleg ook af en toe in het weekend.
  Er is eerst een gesprek om te kijken wat het beste bij je past.
  Waddenbelevingscentrum De Noordhoren in Holwerd is een kenniscentrum waar bezoekers kunnen zien en beleven wat er allemaal groeit en bloeit in het Waddengebied.. Het waddenbelevingscentrum De Noordhoren is ook de uitvalbasis voor wad wandeltochten op maat. Er werkt een grote groep vrijwilligers. De vrijwilligers worden ingezet op verschillende activiteiten. Werktijden zijn in overleg.

  Het Waddenbelevingscentrum kent een wintersluiting van november tot april . Op vrijdag- zaterdag en zondagmiddag is De Noordhoren geopend voor bezoekers. Door de weeks voor scholen en groepen op afspraak.

  Heeft u belangstelling voor deze vacature? Klik dan hieronder op de knop.
  Terug naar vacaturebank