• Coördinator huisbezoek

  De Zonnebloem Dokkum en Damwoude en omstreken
  Plaats: Dokkum (Dokkum) - Noardeast-Fryslân
  Categorie: Zorg en Welzijn
  Voor deze vacature moet je minimaal 18 jaar zijn.
  Gezocht coördinator huisbezoek voor de Zonnebloem!

  Als coördinator huisbezoek koppel je de (nieuwe) vrijwilligers van de Zonnebloem aan de (nieuwe) gasten. Hierbij houd je rekening met hun wensen, interesses en woonplaats.
  Op deze manier zorg je ervoor dat de gasten van de Zonnebloem mede door onze vrijwilligers langer van het leven kunnen blijven genieten en aangesloten blijven bij de samenleving.

  Je krijgt de mogelijkheid om, binnen de structuur van de Zonnebloem, je eigen invulling te geven aan deze functie. Dit alles in een gezellig en meedenkend team.

  We vergoeden je onkosten en je krijgt de mogelijkheid om mee te doen aan workshops om het Zonnebloemwerk te leren kennen.

  Is deze vacature iets voor jou? Klik dan op onderstaande link of neem contact op met Stichting welzijn Het Bolwerk.
  De Zonnebloem is de grootste vrijwilligersorganisatie van Nederland. In totaal leggen de vrijwilligers ruim een miljoen bezoeken per jaar af. De activiteiten van de Zonnebloem en met name de persoonlijke aandacht en begeleiding voorzien in een sterk groeiende behoefte in de samenleving. De vrijwilligers maken zich dagelijks sterk om de kwaliteit van het leven van deze mensen te verbeteren.
  Heeft u belangstelling voor deze vacature? Klik dan hieronder op de knop.
  Terug naar vacaturebank