• Bestuurslid/ penningmeester

  St.Voedselbank Kollumerland
  Plaats: Kollum (Kollum) - Noardeast-Fryslân
  Categorie: Administratie
  Voor deze vacature moet je minimaal 18 jaar zijn.
  Penningmeester/ Bestuurslid gezocht!!

  Voor de voedselbank Kollumerland zijn we op zoek naar een penningmeester/ bestuurslid. Als penningmeester doe je werk binnen de doelstelling van de stichting.

  -Je maakt deel uit van het bestuur en adviseert het bestuur over het te voeren financieel beleid.
  -Je registreert de financiële administratie in een digitaal boekhoudprogramma en een administratiekantoor stelt de financiële jaarcijfers samen en geeft daarbij een samenstellingsverklaring af.
  -Je zorgt voor een begroting, eventueel samen met het administratiekantoor. Na vaststelling door het bestuur wordt met de St. voedselbank Dokkum de gezamenlijke subsidie aanvraag ingediend bij de gemeente Noardeast-Fryslân.

  Vind je het leuk om je zowel bestuurlijk als boekhoudkundig in te zetten voor de klanten van de voedselbank? Reageer dan via onderstaande link op deze vacature of neem contact op met Stichting Welzijn Het bolwerk.
  De Stichting Voedselbank Kollumerland heeft tot doel om tweewekelijks gratis voedsel te verstrekken aan personen en gezinnen binnen haar werkgebied die niet in staat zijn hierin zelf volledig te voorzien.
  De Voedselbank werkt uitsluitend met vrijwilligers. Zij doen verschillende werkzaamheden zoals screening en administratie, chauffeurs, sortering en uitgifte van de pakketten.
  Heeft u belangstelling voor deze vacature? Klik dan hieronder op de knop.
  Terug naar vacaturebank