• Vrijwilliger Ontmoetingspunt

  WIL ondersteuning aan huis
  Locatie: Aalsumerpoort 13
  Plaats: Dokkum (Dokkum) - Dongeradeel
  Categorie: Zorg en Welzijn
  Voor deze vacature moet je minimaal 21 jaar zijn.
  WIL ondersteuning aan huis begeleidt mensen met een ondersteuningsvraag die zelfstandig wonen in Dokkum e.o.

  Voor onze doelgroep willen wij een ontmoetingsplek gaan creëren op de Aalsumerpoort (in de 'Kunstgreep')

  WIL is op zoek naar een vrijwilliger die samen met ons wil werken aan de totstandkoming van deze laagdrempelige ontmoetingsplek.

  De vrijwilliger zal één avond in de week mensen ontvangen die langskomen om wat te drinken, een spelletje te doen of gewoon die even een praatje willen maken. Er zal ook een beroep op de bezoekers zelf worden gedaan om vrijwillig mee te werken in de voorbereiding, bediening enz. Aansturing door de vrijwilliger is hierbij nodig.

  WIL zoekt hiervoor een enthousiaste en creatieve vrijwilliger, die affiniteit heeft met de doelgroep en een gezellige, huislijke sfeer kan creëren.

  Als je belangstelling hebt voor deze vacature zal er in een persoonlijk gesprek de details worden besproken.

  Werktijden:
  In overleg.
  WIL is onderdeel van Zorggroep Alliade. Zorggroep Alliade biedt kwetsbare mensen zorg en ondersteuning. Alliade doet dat op een individuele wijze zodat, recht wordt gedaan aan de verscheidenheid van mensen en iedereen zichzelf kan zijn op een passende plek in de samenleving. Het dienstenpakket bestaat uit: gehandicaptenzorg, ouderenzorg, orthopedagogische behandeling, arbeidsintegratie en thuiszorg.  Heeft u belangstelling voor deze vacature? Klik dan hieronder op de knop.
  Terug naar vacaturebank