• Projectbegeleider m/v

  Stichting Present
  Locatie: regio Noardeast-Fryslan en Dantumadiel
  Plaats: Dokkum (Dokkum) - Noardeast-Fryslân
  Categorie: Divers
  Een brug slaan tussen mensen die iets te bieden hebben en mensen die daarmee geholpen kunnen worden

  Om deze missie mogelijk te maken zijn we op zoek naar een Projectbegeleider (M/V)
  Ben jij praktisch, creatief en flexibel ingesteld en heb je er lol in om een groep vrijwilligers te begeleiden bij het realiseren van een project? En vind je het leuk om vanaf het begin betrokken te zijn bij afstemmen, opzetten en voorbereiden hiervan?
  Dan ben jij degene die we zoeken om de uiteindelijke uitvoering van vooraf gemaakte afspraken tussen hulpaanbieders en de hulpvrager in goede banen te leiden!
  Iemand die overzicht houdt en iedereen in zijn of haar eigen kracht deelgenoot maakt van het project.
  In deze functie maak je deel uit van ons  Operationeel Team bestaande uit een groep enthousiaste vrijwilligers die uiteenlopende taken uitvoeren om ons werk mogelijk te maken.
  Gezien ons werkgebied en de verwachte groei van het aantal projecten, zijn wij op zoek naar meerdere projectbegeleiders.
  Je wordt begeleid en ondersteund vanuit Stichting Present
  Wil je meer weten over deze functie? Schrijf je dan in en je ontvangt onze contactgegevens.


  Stichting Present is een vrijwilligersorganisatie die groepen mensen (maar ook individuele personen) de mogelijkheid biedt om tijd te geven en zich in te zetten voor andere mensen in kwetsbare situaties. We doen dit door middel van projecten van een dag(deel) die een wereld van verschil maken. We proberen dus een brug te slaan tussen mensen die iets te bieden hebben en mensen die daarmee geholpen zijn.
  We werken nauw samen met maatschappelijke organisaties. Present biedt professionele begeleiding om het aanbod van vrijwilligers en de vraag van de maatschappelijke organisatie succesvol bij elkaar te brengen.

  Hoe werkt Present?
  Present slaat een brug tussen mensen die iets hebben te bieden en mensen die daarmee geholpen kunnen worden. Als makelaar in vrijwilligerswerk bieden wij de mogelijkheid voor vrijwilligers om zich in de eigen woonplaats in te zetten voor mensen die te maken hebben met armoede, een slechte gezondheid of een sociaal isolement. Voor 1 dagdeel of voor langere tijd.
  Heeft u belangstelling voor deze vacature? Klik dan hieronder op de knop.
  Terug naar vacaturebank