• Fietsmaatje

  Maatjesproject Welzijn het Bolwerk
  Plaats: Dokkum (Dokkum) - Noardeast-Fryslân
  Categorie: Zorg en Welzijn
  Onder de maatjesvragen die bij ons binnenkomen, zien wij de laatste tijd steeds vaker vragen van inwoners die graag een stukje met iemand zouden willen fietsen. Onder andere voor de gezelligheid en het contact (i.v.m. eenzaamheid), maar ook omdat ze dit soms niet meer zelfstandig kunnen.
  Dat is natuurlijk heel jammer; een stukje fietsen is immers gezond en ontspannend, mensen kunnen hier enorm van genieten. Daarom zoeken wij vrijwillige fietsliefhebbers die af en toe met iemand een plezierig uitje op de fiets willen ondernemen, eventueel op een tandem.

  Wij zoeken fietsmaatjes in de omgeving van Rinsumageast, Holwerd, Dokkum en Anjum.

  Spreekt het u aan om bij aardig weer 1 of 2 x per maand een fietstochtje te gaan maken met een van onze hulpvragers? Registreer dan uw gegevens en wij nemen contact met u op.
  Het Bolwerk wil een bijdrage leveren aan het verwerven en behouden van een eigen plek in de samenleving, met én voor de inwoners van Noord Oost Fryslân.
  De extra aandacht van vrijwilligers is een waardevolle aanvulling op de professionele zorg.

  Het Maatjesproject zorgt voor structurele ondersteuning van mensen door vrijwilligers. Vragers en vrijwilligers worden met elkaar in contact gebracht.
  De mate van het contact is afhankelijk van de vraag. Dit kan variëren van 1x per week tot 1x per maand.
  Heeft u belangstelling voor deze vacature? Klik dan hieronder op de knop.
  Terug naar vacaturebank