Menu

Sinterklaas in Dokkum!

zaterdag 18 november 2017
Op 18 november 2017 vindt de Landelijke Intocht Sinterklaas Dokkum plaats - hét evenement wat je niet mag missen!  Een uniek evenement in de binnenstad van Dokkum! Denk aan activiteiten op en bij het water, cultuur, theater, het delen van kunst en natuurlijk Sinterklaas met z’n Pieten in de binnenstad van Dokkum!
 

Kom het vrijwilligersteam versterken!


De projectorganisatie is op zoek naar leuke en enthousiaste vrijwilligers, die deel willen uitmaken van de leukste Sinterklaas intocht in Nederland! Wil je een steentje bijdragen op de dag van de intocht of de dag daaraan voorafgaand? Dan horen we heel graag van je!! Ook familieleden of vrienden, die mee willen helpen, nodigen we van harte uit om zich aan te melden.
We zoeken vrijwilligers in de voorbereidingen en op de dag zelf, als gastvrouw, begeleider van acts, het aankleden van de stad, opruimer, sjouwer of verkeersregelaar: noem maar op. We zijn nog steeds op zoek naar zo’n 150 vrijwilligers en deze hulp is hard nodig! Schroom dus niet en meld je aan! Wil je iets anders doen, waarvan jij denkt dat de projectorganisatie Landelijke Intocht Sinterklaas in Dokkum dat goed kan gebruiken, mail dat dan ook gerust door!
Vul onderstaande antwoordstrook in en mail deze naar de projectorganisatie via sinterklaas@dokkum.nl. Sinterklaas zal heel blij zijn met je inzet als vrijwilliger! 
 
N.B. De pieten komen ook dit jaar bij de Sint Nicolaas Centrale Friesland vandaan. Op dit moment zijn er geen hulppieten meer nodig. 

Antwoordstrook
Naam:                                                   
Leeftijd:                                
Telefoonnummer:                              
Mailadres:                                            
Voorkeur taak:
Beschikbaar: 17 november en/of 18 november            

 
Met
 Sinterklaas 1.JPG
vriendelijke groet,
 
Het projectbureau Landelijke Intocht van Sinterklaas 2017
 
T. (0519) 2 98840
E. sinterklaas@dokkum.nl