Muziektheatervoorstelling 'Updiggin'

donderdag 12 oktober 2017
Een wereldreis naar Afrika met muziektheatervoorstelling Updiggin’
Op zaterdag 21 en zondag 22 oktober 2017 speelt de muzikale voorstelling Updiggin’ in theater Sense (Hogedijken 18-2) in Dokkum. Voorafgaand aan de voorstellingen speelt bovendien het lokale programma Wij zijn, gemaakt door inwoners van Dokkum onder leiding van regisseur Nienke Zorgdrager. Aanvang op zaterdag is om 20.00 en op zondag om 15.00.
Lokaal programma
Overal waar Updiggin’ speelt maken lokale theatermakers en enthousiastelingen een lokaal programma. Zo zoekt Updiggin’ de verbinding met de inwoners uit de gemeente. Het levert bovendien elke keer weer een verrassend resultaat op. In Dokkum is de taak om een mooi lokaal programma te maken toevertrouwd aan Nienke Zorgdrager. Haar voorstelling krijgt de naam Wij zijn mee, en gaat ook letterlijk over de mensen. De mensen in Dokkum, de spelers en wie zij zijn, wat hen maakt en beweegt. “Een accent leggen op wat iemand bijzonder maakt, dat vind ik belangrijk”, vertelt Zorgdrager. Komende weken wordt er nog hard gewerkt aan het lokale programma.
 
Kaartjes kopen
Beide voorstellingen zijn op zaterdag 21 oktober om 20.00 en zondag 22 oktober om 15.00 te zien in theater Sense in Dokkum. Kaartjes kosten €8,00 in de voorverkoop en €10,00 aan de deur. Kaartjes in de voorverkoop kunnen worden gekocht via www.sensedokkum.nl.

 sence updigging.jpg